Om

Bakgrunn

Manuela har alltid vært opptatt av omgivelser og hvordan vi påvirkes av dem. Romløsning og form har vært interesseområder helt fra barndommen av.

Det å føle seg vel er et resultat av at romløsningen fungerer optimalt i tillegg til at omgivelsene gjenspeiler beboerne og deres behov. Derfor er det viktig å behandle en byggeprosess eller oppussingsprosess individuelt.

Funksjonalitet, estetikk og opplevelse er nøkkelord i hvert prosjekt.

 

Studier

Manuela har studert arkitektur & design ved fiuni school of architecture & design i Stavanger, uteksaminert 2011. Før dette har hun studert interiør ved NKI og skrevet en godt lest interiørblogg. Foto er også en lidenskap, i tillegg til ulik form for uttrykk av kunst.

Kurs

- Archicad Grunnkurs

  Arktis, 2006

- Masters of Archicad

  Eric Bobrow, 2018

- Masterclass

  Frank Gehry, 2018

- Fargerådgiver Interiør, NCS

  Norwegian Color Senter AS, 2018

- Lærdommer fra Fehn, NAL

  Norske Arkitekters Landsforbund, 2014/2019

Erfaring

Tidligere har Manuela jobbet hos Abacus Arkitekter AS i Stavanger. Her har hun i hovedsak tegnet eneboliger, tomannsboliger, tilbygg, hytter og interiør. Hun har også vært med å utvikle designkonseptet for Eko-mod AS, søsterselskapet til Abacus Arkitekter AS.

Forøvrig har Manuela skrevet en godt lest interiørblogg siden 2009, Mrs. Hardy. Hun har stylet boliger som både var for salg og for interiørmagasiner som BoBedre, BoligPluss, Maison, Aftenbladet BO mm.

Fokuset er alltid å levere holistiske, estetiske og brukervennlige løsninger for kunden.

Arbeidsmetode

Å jobbe tett med oppdragsgiver er alltid punkt én for å finne den beste løsningen. Det starter som regel med en befaring eller et møte, der man sammen går over hva tiltakshaver/kunden ønsker. Deretter blir det oversendt et prisestimat for det ønskede arbeidet, hvorpå kunden bekrefter videre samarbeid.

Manuela bruker BIM som et hovedverktøy. BIM står for bygningsinformasjonsmodellering. Det krever at man har en lisens i f eks Archicad som er preferert av de fleste arkitekter. Fordelen med å bruke BIM, er blant annet at du som kunde lettere kan se for deg prosjektet i 3D, og Manuela som arkitekt kan presentere nærmest fotorealistiske bilder av sluttresultatet under prosjektering. I tillegg til dette jobber Manuela med  frihåndsskisser og i enkelte tilfeller fysiske modeller for best mulig resultat.

Spesialisering

 

Enebolig

Tomannsbolig

Hytte

Ombygging

Konseptutvikling

Visualisering

Presentasjon

Sandnes

Norway

© 2020  ARKITEKT MANUELA HARDY AS org. nr. 921 486 146

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon