top of page

Fra Sandnes til Sandefjord

Etter 16 år i Sandnes flytter vi nå tilbake til Sandefjord i august. Det er både vemodig og fint. Jeg klarer ikke helt å gi slipp på vestlandet og kommer derfor til å tilby meg å ta oppdrag i Sandnes /Stavanger /Jørpeland i tiden fremover.

Det blir også spennende å komme til en ny landsdel og treffe nye mennesker og deres drømmer og prosjekter for fremtiden.

På østlandet har jeg foreløbig ikke et faglig nettverk, alt dette bygger jeg opp fra høsten av. Dersom du ønsker å komme i kontakt med meg, eller vet om noen jeg bør kontakte, setter jeg pris på en mail /telefon!

Dersom du trenger hjelp til et prosjekt; nybygg, tilbygg, påbygg eller fasadeendring, ta kontakt!

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." Confucius


Lignende innlegg
Arkiv
Følg MH
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page