top of page

Hvordan planlegge oppussing

Planlegger du å gå igang med oppussing? Kanskje du har kjøpt en bolig med oppussingsbehov, eller kanskje du bare ønsker å oppgradere boligen dere bor i nå?

Det viktigste for å oppnå en helhetlig og god oppussing, er en god plan.

Tenk langsiktig; kanskje du planlegger å utvide eller endre noe annet om 5 år? Da er det viktig å ta dette med i beregningen i en langsiktig plan. Flere av kundene som kontakter meg, har behov for en langsiktig plan. Sammen planlegger vi en helhetlig løsning/konsept for hele boligen som ferdigstilles over tid, av og til i flere trinn.

Du kan få visualisert nye forslag av overflater og løsninger, slik som på disse bildene. Bildet over er et nytt forslag av hvordan kjøkkenet på bildet under kan se ut. Dermed kan du teste ut hvordan f eks ulike farger kan fungere i rommet.

For å komme igang med planleggingen p egenhånd, kan du lage en moodboard/ samle inn bilder av interiør du liker på f eks Pinterest. Når du har samlet en del inspirasjonsbilder, vil du kanskje oppdage at ikke alt du ønsker deg harmonerer. Plukk ut de bildene du liker best og prøv å finne frem til en stilretning som ikke blir for rotete, samtidig som du beholder ditt eget særpreg. Våg å bruke farger, ikke tenk så mye på om fargene er "inn", men heller at det er noe du kan trives med.

Dersom du står fast, husk at du kan spørre etter hjelp. En interiørdesigner er ikke langt unna :). Du kan sjekke ut flere på arkivet.co, eller sjekke tilgjengeligheten hos meg.


Lignende innlegg
Arkiv
Følg MH
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page